TIJD OM
TE GENIETEN & RELAXEN

Herbronnen, tot rust komen & genieten

De NatuurOase dagen en weekends zijn een combinatie van ontspanning en herbronning in de natuur, yin yoga, creatieve workshops (zoals bij voorbeeld een zilveren juweel maken, een houten windspinner maken, ...), natuurwandelingen, een ontspannende hottub en af en toe een frisse duik in de zwemvijver voor wie wil. Dat alles op een magisch mooi plekje en overgoten met gezonde en heerlijke plantaardige voeding.

Hiernaast is er natuurlijk ook tijd voor jezelf. Hoewel het programma best vol is, houden we een rustig tempo aan met genoeg tijd om in je eentje wat te lezen of weg te dommelen in een fijne ligstoel, naar muziek of vogels te luisteren, te zwemmen in de zwemvijver of gewoon even te niksen. De locatie en groepsgrootte zorgen ervoor dat je je gemakkelijk even terug kan trekken als je dat graag wil.

Yin yoga

Yin yoga is een langzame en ontspannende yoga vorm die inwerkt op de diepere bindweefsels doorheen verschillende houdingen zoene we met mildheid de grenzen van ons lichaam op in het huidige moment.
We verstillen, verzachten en komen in voeling met ons lichaam. We her-verbinden met onszelf, met ons lichaam en onze ademhaling.
Ervaring is niet vereist.

Creatief atelier

Er worden verschillende creatieve workshops aangeboden. Enkele voorbeelden vind je hieronder terug.

In een workshop 'zilverklei' maken we een zilveren juweel (hanger of oorbellen) geïnspireerd op echte bladeren uit de tuin van de NatuurOase.

In een workshop handbeeld maken we eerst een afdruk van onze handen. Daarna gieten we betonsteen in de mal. Dan komt het spannende ontmallen en afwerken van het handbeeld. En met een beetje groen uit de tuin wordt het een bijzonder bloempotje.

Om de magie van de wind mee naar huis te kunnen nemen maken we een houten windspinner. Wie wil kan in het hout deugddoende woorden of tekeningen branden met pyrografie.

Eén met de natuur

Eén met de natuur, genieten van een natuurwandeling, een frisse duik in de zwemvijver, chillen in de hottub, lekker niksen languit in het gras of een boekje lezen in een heel bijzonder prieeltje verscholen tussen het groen.
Het kan allermaal!

Mmmm lekker eten

cooked food on black bowl
cooked food on black bowl

Tussen het genieten, wandelen, knutselen en relaxen door, word je verwend met lekker en gezond eten en drinken. Niemand zal honger lijden in de NatuurOase :)

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe activiteiten