TIJD OM
EEN MAGISCHE PLEK TE ONTDEKKEN

We verblijven in de tuin van de NatuurOase in Hever. Het is een magische plek met een prachtig uitzicht op het rivierlandschap van de Dijle. In de natuurlijke tuin vind je een verfrissende zwemvijver, een verwarmende hottub en veel paradijselijke zitplekjes.
Tijdens weekends logeren we in tenten op comfortabele matrassen of in kamers in de aanpalende woning. Wil je graag slapen te midden van het groen met het ruisen van de wind om je heen, dan kan je alleen of per 2 logeren in een tent. 

Tent, een comfortabele camping matras en kussen zijn voorzien, een slaapzak breng je zelf mee.

Voor wie liever in een bed wil slapen, zijn er in de aanpalende woning 3 kamers beschikbaar met een twijfelaar bed van 140cm breed: de waterkamer, de veldbloemen kamer en de boomkamer. Je kan in elke kamer alleen of met z’n 2 verblijven.
Het sanitair (WCs, douches en ligbad) is voor iedereen gedeeld.

Er zijn 2 lieve honden in de NatuurOase, Zen en Flow. Het zijn lieverds en echte knuffelberen waar niemand bang voor moet zijn. Zij lopen rond in de woning (niet op het slaapkamer verdiep) en soms in de tuin.

De NatuurOase is een oase van rust midden in het economisch hart van Vlaanderen. Dit deugddoend plekje ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Dijle en grenst aan het natuurgebied Pikhakendonk. Je vindt er natuurlijke beekvalleien, open graslanden, verweven met kleine natuurlijke landschapselementen, poelen, zoetwaterslikken en -schorren en bos. Heel wat dieren en planten voelen zich hier thuis, zoals vele eenden en moerasplanten, de kamsalamander, kikkers en padden, stekelbaarsjes, kievit, grasmus, roodborsttapuit, bever, de zeldzame sleedoornpage en de grote pimpernel. Pikhakendonk | Natuurpunt  https://www.natuurpunt.be/afdelingen/natuurpark-rivierenland

Welkom in de NatuurOase
Een verborgen magisch plekje in het rivierlandschap van de Dijle

Welkom in de NatuurOase
Een verborgen magisch plekje in het rivierlandschap van de Dijle